INCREDIBIL!!! SCHIMBARE MAJORĂ pentru proprietarii de apartamente cu geamuri termopan.

INCREDIBIL!!! SCHIMBARE MAJORĂ pentru proprietarii de apartamente cu geamuri termopan.
loading...

INCREDIBIL!!! SCHIMBARE MAJORĂ pentru proprietarii de apartamente cu geamuri termopan. Amenzile, URIAŞE!!

Tragedia din clubul Colectiv continuă să producă efecte la aproape un an de când a avut loc. Urmare a nefericitei întâmplări, Autoritatea Națională pentru Reglementarea Energiei (ANRE) a dat un ordin prin care obligă proprietarii de apartamente cu termopane să-și monteze senzori de gaze.

Ordinul ANRE reactivează o lege care nu a fost pusă în aplicare până acum, iar nerespectarea acestei obligativități atrage după sine debranșarea de la sistemul de gaze, potrivit realitatea.net.

loading...

Ce prevede legea

În fapt, vor fi obligați să respecte această lege proprietarii acelor locuințe unde există cel puțin un aragaz, iar încăperea în care se află aragazul are montate geamuri securizate tip termopan sau geamuri obișnuite cu grosime mai mare de 4 mm.

Amenzile pentru nerespectarea acestui ordin sunt cuprinse între 2000 și 4000 de lei. Iar veștile proaste continuă. Cei de bună credință care își vor monta senzorii pot fi victime colaterale în cazul în care vecinii lor refuză să și-i monteze. Și asta pentru că, în lipsa contoarelor individuale de gaze, debranșarea de la sistemul de gaze se va face pentru tot imobilul. Verificările au început deja.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *