INCREDIBIL!! Zi teribilă pentru Andreea Marin!!!

INCREDIBIL!! Zi teribilă pentru Andreea Marin!!!
loading...

Zi teribilă pentru Andreea Marin!!!

Andreea Marin a avut parte, recent, de o discuţie foarte emoţionantă cu fetiţa ei, Violeta. Cu această ocazie, ea şi-a dat seama, încă o dată, cât de repede a trecut timpul.

Fără să intre în prea multe detalii, Andreea Marin a mărturisit, pe pagina ei de Facebook, că a trecut prin momente dificile, de curând. De data aceasta însă, ea a fost încurajată chiar de fetiţa ei, Violeta, care a simţit imediat că mama ei nu se simte tocmai bine, potrivit libertatea.ro.

loading...

„Ieri am avut o zi mai grea din pricina unei veşti ce a însemnat pentru mine o hotărâre dificilă. Uneori, viaţa e presărată şi de dezamăgiri, şi eu sunt antrenată deja, nu mă plâng… Am fost tristă, însă, cum e firesc, pentru un timp şi fetiţa mea m-a simţit, deşi obişnuiesc să o protejez zâmbind şi când sunt nori pe cer. Deodată, fără nici o altă explicaţie, Violeta îmi spune cu un glas deloc afectat, ci simplu şi direct: ” Mami, tu întotdeauna eşti o învingătoare.” Mirată, blocată, am îngâimat: „Dar… ce te face să îmi spui asta?!”

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *