INCREDIBL!! A iubit-o de la bun început și nimic nu s-a schimbat cu timpul.

INCREDIBL!! A iubit-o de la bun început și nimic nu s-a schimbat cu timpul.
loading...

INCREDIBL!! A iubit-o de la bun început și nimic nu s-a schimbat cu timpul. După 19 ani de căsătorie însă, acest bărbat a avut parte de ŞOCUL VIEŢII. A aflat din pură întâmplare. Cine era, de fapt, soţia sa. Dumnezeule!

După aproape 20 de ani de căsnicie, Jan, un belgian în vârstă de 64 de ani, a aflat că soţia sa a fost, de fapt, născută bărbat. Acum, acesta caută cu disperare să anuleze căsătoria.

Jan s-a căsătorit cu Monica, o tânără din Indonezia, în 1993. Au avut de întâmpinat câteva greutăţi când a venit vorba de acte şi asta deoarece autorităţile belgiene erau suspicioase cu privire la identitatea Monicăi, potrivit realitatea.net. Într-un final, le-au aprobat formularele de căsătorie.

loading...

Ani buni, cuplul a dus o viaţă normală. La un moment dat, însă, Monica a decis să se rezume la a fi un fel de soră mai mare pentru cei doi copii ai lui Jen dintr-o căsnicie anterioară, evitând relaţiile intime. S-a priceput atât de bine să ascundă identitatea încât, în presupusele zile de menstruaţie, pentru a nu ridica niciun fel de suspiciune în ochii bărbatului, folosea obiecte de igienă ca şi cum ar fi fost cazul.

Monica a început să ridice semne de întrebare în momentul în care şi-a luat o slujbă full-time. „Monica a început să se schimbe foarte mult. Fiul meu cel mai mare o vedea, din când în când, la un club de noapte. Începuse să poarte haine tot mai deşănţate, îi plăcea să poarte topuri scurte, lăsându-şi abdomenul la vedere”, îşi aminteşte Jan.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *