La 9 ani de la nuntă, au găsit un CADOU nedesfăcut în dulap!

La 9 ani de la nuntă, au găsit un CADOU nedesfăcut în dulap!
loading...

La 9 ani de la nuntă, au găsit un CADOU nedesfăcut în dulap! ŞOC! Din acea zi, TOTUL s-a schimbat!!

Timp de 9 ani, Kathy Gunn a fost una dintre cele mai fericite soţii! Într-o bună zi, soarta a făcut ca femeia să caute în dulap te miri ce… La un moment dat, a dat peste cadoul primit de la mătuşa sa, la nuntă. Era încă nedesfăcut… Când l-a deschis, însă, a avut parte de şocul vieţii!

În ziua nunţii, Kathy Gunn a primit un cadou de la mătuşa sa. După ce l-a înmânat proaspeţilor însurăţei, femeia s-a făcut nevăzută în mulţime. Un bilet ciudat, lipit de pachet, i-a atras atenţia, însă, tinerei fete. „A se deschide NUMAI DUPĂ prima ceartă!”, scria pe el. La început, mesajul a pus-o pe gânduri, dar, în scurt timp, luată de val, a uitat complet de cadou şi cutia a ajuns, într-un final, în dulap, lângă alte pachete primite de miri, potrivit realitatea.net.

loading...

Zilele au trecut, însă, cu o repeziciune incredibilă… La 9 ani de la fericitul eveniment, soarta a făcut ca femeia să caute în dulap te miri ce… Atunci a găsit cadoul de la mătuşă… Era încă nedesfăcut!

Deşi în cei 9 ani de căsnicie au tot fost certuri şi discuţii aprinse în cuplu, nu s-au gândit nicio clipă să deschidă cadoul.

„În toţi aceşti ani, am crezut că în cutie se află secretul unei căsnicii fericite, un truc necunoscut de tineri ca noi… La urma urmei, unchii noştri erau căsătoriţi de mai bine de o jumătate de secol. Ne-am gândit că acea cutie ne va salva. Într-un fel, a făcut-o!”, povesteşte Kathy.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *