La trei zile după căsătorie, părinţii i-au săpat mormântul.

La trei zile după căsătorie, părinţii i-au săpat mormântul.
loading...

La trei zile după căsătorie, părinţii i-au săpat mormântul. N-au putut spune nimic timp de 30 de ani!

Era 24 august 1981, când tinerii proaspăt căsătoriți Vladimir și Larisa Savițki se întorceau acasă din luna de miere. Ambii aveau doar 20 de ani și se gândeau cu bucurie la viața de familie pe care tocmai o începuse.

Aterizarea pe aeroportul Komsomolsk pe Amur se apropia de final când, la altitudinea de 5220 de metri, avionul cu 38 de pasageri la bord a intrat într-un bombardier militar Tu-16. Aeronava s-a dezintegrat în aer, iar majoritatea pasagerilor au murit pe loc.

loading...

„În momentul impactului, acoperişul şi aripile au fost spulberate. Se auzeau ţipete. M-am întors la soţul meu, am văzut că era mort. Mi-am luat rămas bun de la el şi am început să mă pregătesc de moarte”, își amintește Larisa.

Timp de opt minute, cât a durat prăbușirea avionului, tânăra și-a așteptat moartea în scaun. A zărit apoi o fâșie de copaci, nu mai era mult până la sol. După câteva clipe și-a pierdut cunoștința, potrivit realitatea.net.

„După ce am deschis ochii, am văzut fața soțului meu. Era vizavi de mine, la 3-4 metri distanță și aveam senzația că vrea să mă vadă, să își ia rămas-bun”, își amintește femeia cu durere.

Au urmat apoi două zile de singurătate și disperare în pădure pentru Larisa. Abia a treia zi a fost găsită și salvată de niște pescari. „Aflasem că rudele îmi săpase deja mormântul”, își amintește Larisa.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *