Loredana Chivu a vorbit despre tentativa de SINUCIDERE! A povestit totul cu lux de amanunte!

Loredana Chivu a vorbit despre tentativa de SINUCIDERE! A povestit totul cu lux de amanunte!
loading...

Loredana Chivu a vorbit despre tentativa de SINUCIDERE! A povestit totul cu lux de amanunte! Care e motivul care a facut-o sa-si doreasca sa-si ia viata!!

Loredana Chivu a ajuns de urgenta la spital dupa ce a inghitit doua folii pline cu somnifere foarte puternice. Razvan, fratele blondinei, a fost cel care si-a salvat sora de la moarte, potrivit wowbiz.ro.

loading...

„Am venit acasa pe la 10-11 noaptea. Am intrat la ea in camera. Am vazut niste folii in pat si am ctrezut ca s-a sinucis. Minute bune am incercat sa o trezesc. Eram speriat, nu stiam ce sa fac. Am sunat la Ambulanta, a venit si am mers la spital. I-au pus aparatele alea au vazut ca e grav si au hotarat sa mergem la spital”, a declarat Razvan Chivu.

Mai mult decat atat, fratele blondinei sustine ca Loredana Chivu a trecut prin clipe grele in lift in momentul in care un membru din echipajul medical a pipait-o pe sora sa.

”Eu am incercat sa intru cu acel doctor in lift si nu mai era loc. S-a intamplat cand am coborat din blocul nostru. Ma cauta din priviri si mi-a facut semn la doctorul asta. Mi-a facut semn ca i-a pus mana pe sani”, a mai povestit Razvan Chivu.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *