Mama a fost cea care a observat că fiul ei crește extrem de repede pe când acesta avea doar șase luni.

Mama a fost cea care a observat că fiul ei crește extrem de repede pe când acesta avea doar șase luni.
loading...

Mama a fost cea care a observat că fiul ei crește extrem de repede pe când acesta avea doar șase luni. Când a împlinit 1 an, s-a convins că ceva nu este în regulă cu el. Șocant ce are copilul pe față și în zona intimă! Nici medicilor nu le-a venit să creadă, dar un specialist a găsit explicația!

Caz șocant în India. Un copil în vârstă de un an suferă de o afecțiune rară din cauza căreia crește mult mai repede decât alți copii și deja a început să-i crească păr pe față, iar organele genitale le are perfect dezvoltate, potrivit libertatea.ro.

loading...

Mama copilului, al cărui nume nu a fost făcut public pentru a-i proteja identitatea, a observat că fiul ei crește extrem de repede pe când acesta avea doar șase luni. „Ne-am gândit că poate e doar un bebeluș mare, așa că nu l-am dus la medic. Însă, la vârsta de un an, ne-am convins că ceva nu este în regulă cu el”, a declarat aceasta.

„Soacra mea care a avut grijă de numeroși copii din familie și mi-a zis că nu i se pare nici ei naturală creșterea lui, iar atunci m-am dus cu el la doctor”, a mai spus femeia

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *