Nepotii au dus-o la azil in ultimele momente ale vietii. N-o sa-ti vina sa crezi cum s-a razbunat o batranica de 85 de ani

Nepotii au dus-o la azil in ultimele momente ale vietii. N-o sa-ti vina sa crezi cum s-a razbunat o batranica de 85 de ani
loading...

Fapta unei femei in varsta de 85 de ani a uimit o tara intreaga, atunci cand a decis ca este momentul sa se razbune pe familia ei.

O doamna in varsta de 85 de ani din Austria a facut o ultima fapta „memorabila”, suparata pentru ca familia sa a pus-o sa-si petreaca ultimele zile ale vieti sale intr-un adapost pentru batrani si sa nu stea cu copii, nepotii ei asa cum si-a dorit.

A decis sa se razbune pe mostenitorii ei. Batranica a rupt cu mainile ei aproape un milion de euro bancnote de 100 respectiv 500, banii agonisiti de aceasta in decursul vieti. Acesti bani ar fi trebuit sa ajunga la urmasi acesteia ca o mostenire.

loading...

Citeste si: A pierdut sarcina insa un lucru minunat i s-a intamplat mai tarziu

Banii au fost gasiti rupti de nepotii femeii la o luna dupa ce aceasta a decedat: „A fost un soc pentru noi cand am vazut isprava bunicii”.

Razbunarea femeii nu a fost chiar atat de perfecta, banca centrala a tari a anuntat ca ii pot ajuta pe mostenitori cu recuperarea unei parti din suma uriasa de bani, doar dupa ce acestia dovedesc ca banii i-au apartinut in totalitate bunici lor.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *