Nu mai suporta comportamentul lui si a hotarat sa divorteze.

Nu mai suporta comportamentul lui si a hotarat sa divorteze.
loading...

Nu mai suporta comportamentul lui si a hotarat sa divorteze. Insa cand s-a uitat din greseala pe talpa unui bocanc de-al lui, a inceput sa planga in hohote. Uite ce descoperise femeia!

O femeie din Statele Unite a avut parte de o experienta de viata pe care a impartasit-o pe Facebook, sub forma unei postari care s-a viralizat.

Deirdre Sanford povesteste ca incepuse sa fie satula sa stranga dupa sotul ei in fiecare seara, iar foarte des ajungea sa se certe cu el pe aceasta tema.

loading...

„Nu stii prin cate trec in fiecare zi! Nu intelegi cat de mult muncesc! Vreau doar sa vin acasa si sa ma relaxez cu copiii”, era motivatia barbatului, care insa nu era suficienta pentru sotia lui, conform kanald.ro.

Deirdre era din ce in ce mai nervoasa si chiar se gandea sa se desparta de el pentru ca era dezordonat. Intr-o zi insa a dat peste o pereche de ghete pe care sotul ei le folosea la munca.

Abia cand a vazut gaurile din talpile incaltamintei a inteles cat de mult muncea barbatul, iar in acel moment a inceput sa planga.

Mai multe aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *