O bunica a impresionat pe toata lume prin gestul facut pentru nepotul ei

O bunica a impresionat pe toata lume prin gestul facut pentru nepotul ei
loading...

Gestul si dragostea unei bunici fata de nepotul ei de numai un anisor a impresinat pe toata lumea.

Micul Juan José s-a născut în Almería cu o boală de ficat, medici i-au anuntat pe parinti ca are nevoie de un transplant de ficat pentru a putea supravietui.

Copilul a fost pus pe lista de asteptare insa niciun donator nu sa dovedit a fi compatibil cu acesta, parintii s0au hotarat sa ii doneze ei o parte din ficatul lor dar nici acestia nu au fost compatibil cu bebelusul.

loading...

Cand toate sperantele familie pentru a-si salva copilul dispareau salvarea a parut nu de la altcineva decat de la bunica acestuia.

Citeste si: N-o sa-ti vina sa crezi cum s-a razbunat o batranica de 85 de ani pe nepotii ei.

În vârstă de 55 de ani Francisca Fuentes Quero, de frica sa nu’si piearda nepotul pe care il iubea nespus de mult s-a hotarat sa-i doneze ea o partea din ficatul acesteia, dupa testele necesare facute de medici din Spania, ficatul bunici s-a dovenit a fi compatibil.

Transplantul a avut loc la data de 24 iunie în Cordoba, acesta a fost terminata cu succes si micutul Juan José a primit o noua sansa la viata prin ajutorul oferit de bunica acestuia.

Gestul bunici in varsta de 55 de ani a impresionat pe toata lume, povestea a aparut in toate ziarele din Spania, acum bunici Francisca i-a mai ramas un singur lucru, sa se bucure de nepotul ei..

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *