O fetiță a început să plângă foarte rău în mijlocul nopții. Tatăl s-a trezit și a mers imediat în camera copilei.

O fetiță a început să plângă foarte rău în mijlocul nopții. Tatăl s-a trezit și a mers imediat în camera copilei.
loading...

O fetiță a început să plângă foarte rău în mijlocul nopții. Tatăl s-a trezit și a mers imediat în camera copilei. Când a deschis ușa, a avut parte de un mare șoc. Cum și-a găsit micuța!! După scurt timp, au realizat că se întâmplase ceva oribil în mai multe camere din locuință!

Un bărbat din Arizona a avut parte de un șoc, după ce a fost trezit de plânsetele fetiței sale de doi ani. El a găsit-o pe micuță în brațele unei persoane străine, care se afla la el în casă, potrivit libertatea.ro.

loading...

Bărbatul a mers la fetița sa, după ce aceasta a început să plângă în mijlocul nopții. El a găsit-o pe fetiță, în brațele unei persoane străine, care atunci i-a spus “sunt prietenul tău”. Ulterior, acesta a lăsat copilul pe canapea și a încercat să fugă.

Tatăl fetiței a încercat să-l oprească, în timp ce soția sa a alertat autoritățile. Bărbatul a fost identificat drept Oren Aharon Cohen, iar acum este acuzat de intrare prin efracție. Acesta a reușit să iasă din apartament, însă a fost prins de tatăl fetiței pe care o ținea în brațe, care l-a ținut până la sosirea polițiștilor.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *