O tânără mireasă a aflat în luna de miere că soțul ei e pedofil

O tânără mireasă a aflat în luna de miere că soțul ei e pedofil
loading...

O tânără mireasă a aflat în luna de miere că soțul ei e pedofil.

Tânăra de 24 de ani s-a îndrăgostit până peste cap, iar după doar câteva luni a și acceptat să se mărite cu bărbatul pe care îl credea iubirea vieții ei. Au mers în luna de miere, însă a urmat șocul vieții ei. Oribil ce a descoperit.

Coșmar pentru o britanică de 24 de ani care a crezut că și-a găsit dragostea vieții. Imediat după nuntă, fata a aflat că s-a căsătorit cu un pedofil.

loading...

Jazmin Cullen recunoaște că s-a îndrăgostit până peste cap de Jason, un tânăr de 31 de ani pe care abia îl cunoscuse, potrivit libertatea.ro. A acceptat după doar câteva luni să se și mărite cu el, apoi au plecat în luna de miere. În cele mai frumoase zile de după nunta lor, Jazmin l-a prins însă pe Jason în timp ce descărca de pe internet fotografii pornografice cu fetițe și băieței.

Șocată de descoperirea sa, Jazmin l-a reclamat pe soțul său, iar ceea ce a urmat a fost cutremurător. Oamenii legii au găsit în calculatoarele acestuia peste 8.000 de imagini cu minori abuzați, pe care acesta de colecționa și le folosea pentru schimburi cu alți pedofili din lume.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *