O veste foarte, foarte neplăcută. Aveți centrală de apartament?

O veste foarte, foarte neplăcută. Aveți centrală de apartament?
loading...

O veste foarte, foarte neplăcută. Aveți centrală de apartament? Autoritățile vă pregătesc o măsură dură. Milioane de români vor fi loviți DIRECT

Introducerea unei taxe de mediu pentru centrală de apartament este inevitabilă, au declarat miercuri oficialii RADET, în cadrul unei conferințe de presă.

Șeful consiliului de administrație al RADET spune că această taxa este deocamdată la nivel de discuție, neexistând un proiect de lege în acest sens, însă pe principiul „poluatorul plătește” o taxă de mediu va fi impusă și la centralele termice de apartament.

loading...

„Există o discuție în acest sens în mai multe medii. Nu pune RADET această taxa, fiindcă nu are treabă, dar se discută despre introducerea ei. În București avem 400.000 de centrale termice de apartament. Dacă vrem să reducem amprenta de CO2 trebuie să taxăm toți poluatorii. Emisiile de la o centrală termică pe an sunt echivalente cu emisiile de la o mașină cu mortor de 1.000 cm cubi. CET-urile deja plătesc taxe în acest sens”, a explicat Gabriel Dumitrascu pentru HotNews.ro.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *