Pestera misterioasa in Romania! Cei mai multi care au pasit acolo, nu s-au mai intors

Pestera misterioasa in Romania! Cei mai multi care au pasit acolo, nu s-au mai intors
loading...

Descoperire EPOCALA facuta din greseala! Orasul SUBTERAN din Romania! Ce au gasit AICI dupa ce au DESCHIS USA a UIMIT pe toata lumea.

La numai cativa kilometri de Mangalia, exista o pestera misterioasa in care cei mai multi care au pasit acolo, nu s-au mai intors. Ascunsa in pantecele unui deal, o lume straveche si plina de mister inca nu se arata la fata pentru a fi inteleasa: Pestera de la Limanu.

Locul de sub dealul de la marginea comunei Limanu nu a putut fi niciodata explorat in intregime, din cauza labirintului intortocheat de pesteri, in care multi dintre cei care s-au aventurat mai mult decat trebuia s-au pierdut si nu au mai gasit drumul la intoarcere, potrivit bzi.ro. Legendele localnicilor spun ca pestera aceasta ciudata este o poarta catre lumea de dincolo de moarte.

loading...

O lume plina de istorie si mister

Putini dintre turistii care vin vara pe plajele insorite ale Marii Negre de la Mangalia si Vama Veche, stiu ca un pic mai incolo de asfaltul soselei pe care pasesc, drumul duce catre o lume plina de istorie si abunda de mister inca nedeslusit de mintile intelepte.

Intrarea in pestera se face printr-o poarta metalica de la poalele dealului, mai jos de o padurice de pini si este strajuita de cateva pietre mari. Chipurile din piatra care se pot vedea la intrare au facut ca pestera sa primeasca si denumirea de „La Icoane”, figuri care se presupune ca ar fi fost scrijelite in piatra pentru locul prin care se intra in pamant. “Icoana inseamna in limba veche “chip”, “imagine”.

Nu e vorba de icoane in sensul crestin. Acolo erau niste chipuri din piatra, chiar la intrare. Bolovanii de la intrare au fost sculptati, cand am facut eu cercetari se vedeau clar trasaturile umane, ochii, nasul, gura. Acum sunt rasturnati, nu cred ca se mai vede ceva.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *