Povestea care a cucerit internetul!

Povestea care a cucerit internetul!
loading...

Povestea care a cucerit internetul! O femeie primește flori și bijuterii de la soțul ei chiar și după doi ani de la moartea lui!

Viața bate filmul. Povestea unei femei care continuă să primeacă flori și bijuterii de la soțul ei, deși acesta a murit de mai bine de doi ani face înconjurul lumii și a cucerit internetul, devenind virală, fiind cea mai mare dovadă de iubire.

Bărbatul a s-a stins din viață în urmă cu doi, însă pentru că știa că că va muri și nu voia ca soția sa să se simtă singură, mai ales de sărbători, acesta a aranjat ca iubita lui soție să primească la fiecare zi specială din viața ei un cadou și flori, potrivit libertatea.ro.

loading...

El a comandat și a plătit în avans darurile, gestul său bătând chiar scenariul filmului „P. S. I love you”, în care personajul principal, interpretat de Gerard Butler, moare din cauza cancerului, dar pentru a o ajuta pe soția lui, jucată de Hilary Swank, să treacă peste acest moment dureros, el îi lasă 10 scrisori și s-a ocupat să-i trimită acesteia flori și cadou de ziua ei.

Întreaga poveste a femeii a fost făcută publică pe Facebook de o colegă de serviciu a văduvei, o tânără pe nume tânără Kayla Miller, care a postat o imagine cu un buchet superb de flori pe care aceasta îl primise.

Citeste continuare pe libertatea.ro

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *