Rudele au crezut că e mort și l-au înmormântat. S-a plâns mult în acele zile.

Rudele au crezut că e mort și l-au înmormântat. S-a plâns mult în acele zile.
loading...

Rudele au crezut că e mort și l-au înmormântat. S-a plâns mult în acele zile. Apoi, cu anii, durerea a trecut. După 11 ani au făcut însă o descoperire HALUCINANTĂ!!

Potrivit Siberian Times, Leonid Durkin, un tanar din Taganrog (sudul Rusiei) a disparut inexplicabil acum 11 ani, in timp ce isi facea stagiul militar. A fost chiar declarat oficial decedat, dupa ce tatal sau a identificat gresit un cadavru ca fiind cel al lui Leonid.

“Ne-au spus ca a fost lovit in cap si aruncat intr-o padure unde a murit din cauza frigului”, relateaza sora sa vitrega. “Au gasit si cadavrul, tatal meu vitreg l-a recunoscut intr-o poza. A fost inmormantat”, scrie BZI.ro.

loading...

In acesti 11 ani, Leonid, care de fapt dezertase, a trait ca un pustnic la celalalt capat al tarii, in peninsula Kamceatka din Extremul Orient al Rusiei. Si-a facut o coliba la marginea orasuluI Petropavlovsk, a mancat fructe de padure si a pescuitsomon.

Ca sa mai faca un ban, a lucrat la negru la o ferma de porci si a strans fier vechi. Nu a incercat nicio clipa sa isi contacteze familia, care intre timp s-a stins din viata, cu exceptia surorii vitrege.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *