S-a imbatat la petrecere, a mers in dormitor si A FACUT Amor cu un barbat.

S-a imbatat la petrecere, a mers in dormitor si A FACUT Amor cu un barbat.
loading...

S-a imbatat la petrecere, a mers in dormitor si A FACUT Amor cu un barbat. Cand s-a trezit si a vazut cine e, A AVUT SOCUL VIETII!!

O petrecere in familie si mult alcool, iar casnicia ei ar putea sa se destrame. O femeie din Anglia a apelat la ajutorul psihologului, dupa ce a realizat ce a facut intr-o noapte, in casa socrilor.

„Am 29 de ani, sotul meu are 31, iar fratele lui 36. Weekend-ul trecut, socrii mei au organizat o petrecere pentru a sarbatori ziua de nastere a nepoatei lor, bzi.ro. Toata familia a fost prezenta, inclusiv cumnatul meu, care a venit acasa din Arabia Saudita. Acolo are un loc de munca”, a scris femeia psihologului.

loading...

„Sotul meu s-a dus mai repede la culcare, eu am mai ramas la petrecere cu restul familiei. Am baut foarte mult, iar dupa cateva minute bune, am decis sa ma retrag si eu. Am ajuns in dormitor si am facut dragoste. M-am trezit dupa cateva ore sa beau apa, iar cand am tras draperiile pentru putina lumina in camera am crezut ca mor. In pat nu era sotul meu, ci cumnatul. Gresisem dormitorul”, a continuat aceasta.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *