Se plimba pe strazi, dezorientata, cu doua pachete din carpe si spunea ca fiica ei tocmai a nascut.

Se plimba pe strazi, dezorientata, cu doua pachete din carpe si spunea ca fiica ei tocmai a nascut.
loading...

Se plimba pe strazi, dezorientata, cu doua pachete din carpe si spunea ca fiica ei tocmai a nascut. Cand au realizat ce se intampla si ce avea in cele doua carpe, politistii au izbucnit in lacrimi!

La finalul turei, politistul sud-coreean Pak a primit un apel despre o femeie care umbla pe strazi de mai bine de o ora, pierduta.

Ofiterul a gasit-o si a observat ca avea cu ea doua pachete facute din carpe. El si partenerul sau i-au pus intrebari, dar nu le-a putut raspunde. Nu stia cum o cheama, unde sta sau orice altceva, stia doar ca fiica ei a nascut la un spital, dar nu ii stia numele.

loading...

Politistul a inteles ca femeia pierduta suferea de Alzheimer. A observat ca avea in picioare papuci de acasa, semn ca locuia in apropierea locului unde a fost gasita, potrivit kanald.ro. A fotografiat-o si a incercat sa gaseasca pe cineva din cartier care o cunoaste. Dupa cateva ore de cautari, ofiterii au aflat cine era femeia si unde se afla fiica ei.

Au dus-o la spital, impreuna cu cele doua pachete de care nu vroia sa se desparta cu niciun pret. Cand a intrat in salonul in care se afla proaspata mamica, ofiterii au fost emotionati pana la lacrimi. In cele doua pachete, protejata cu multe haine, se afla supa de alge marine.

Galerie foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *