Si-a dat sotia in judecata pentru aspectul fizic al copiilor lor

Si-a dat sotia in judecata pentru aspectul fizic al copiilor lor
loading...

Un barbat din Japonia a suferit socul vieti dupa ce a aflat ce sa intamplat cu copii lui, apoi a decis sa-si dea sotia in judecata.

Barbatul se numeste Jian Feng, un milionar excentric din Japonia. Acesta a avut o poveste de dragoste foarte frumoasa fapt ce l-a determinat sa se si casatoreasca cu iubita lui.

Acestia au avut trei copii, totul a fost frumos si bine pana ce copii celor doi indragostiti au inceput sa creasca, iar Feng a observat ca cei trei copii nu seamana cu ei.

loading...

Feng a fost cuprins de gelozie si a decis ca trebuie sa faca testul ADN sa vada daca copii sunt ai lui.

Citeste si: Medicii au ramas socati dupa ce l-au operat! Ce ii crestea unui barbat intr-un plaman a uimit o lume intreaga

Sotia lui a acceptat, rezultatul testului a fost pozitiv toti copii erau ai lor. Insa acesta tot nu era convins asa ca s-a hotarat sa faca cercetari.

Dupa ceva timp a ramas socat de ce a aflat, adevarul a iesit la iveala.

Inainte sa-si cunoasca iubita cu care s-a si casatorit, acesta a suferit cateva operatii chirurgicare plastice la fata pe motiv ca dorea sa arate mai bine. Dupa aflarea adevarului Feng a divortat de aceasta iar mai apoi a dat-o in judecata din cauza aspectului fizic al copiilor lui.

Feng2

Judecatorul a decis ca femeie trebuie sa-i plateasca 120.000 $. Feng acum este singur si isi cauta o noua sotie.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *