Si-au dezgropat fiica, la o zi dupa inmormantare: „Am pus mana pe mormantul ei si am auzit tipete”!

Si-au dezgropat fiica, la o zi dupa inmormantare: „Am pus mana pe mormantul ei si am auzit tipete”!
loading...

Si-au dezgropat fiica, la o zi dupa inmormantare: „Am pus mana pe mormantul ei si am auzit tipete”! Ce a urmat la scurt timp!

Scene incredibile au fost surprinse in Honduras, unde moartea unei fete de 16 ani, insarcinata in trei luni, a dus la o decizie mai putin obisnuita a familiei.

Membrii familiei au decis sa sparga cavoul in care se afla ingropata fiica lor. Acestia s-au dus in plina zi, in cimitir, si au spart cu dalta cavoul de beton pentru a afla daca fata mai traieste sau nu, noteaza stirileprotv.

loading...

Neysi Perez, in varsta de 16 ani, era insarcinata in 3 luni, si ar fi murit in urma unui infarct, conform spuselor familiei, potrivit bzi.ro. Aceasta s-a trezit noaptea si s-a dus la toaleta, unde a fost gasita inconstienta. Conform The Mirror, familia sustine ca a auzit tipete din interioriul cosciugului si ca tanara s-ar fi „trezit la viata”.

Rudele sustin ca au gasit urme de zgarieturi pe interoriul capacului de sticla al cosciugului si buricele degetelor ei ar fi fost vinetii, de la lovituri. Asa ca s-au gandit sa se ocupe de problema si au spart constructia.

„Am pus mana pe mormantul ei si am auzit zgomote in interior. Apoi i-am auzit vocea, tipa dupa ajutor. Totul s-a intamplat la o zi dupa ce am inmormantat-o, nu mi-a venit sa cred, am fost exataziat” a povestit tatal femeii pentru Mirror.

Foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *