Speak va innebuni cand va vedea imaginile astea cu Adelina Pestritu.

Speak va innebuni cand va vedea imaginile astea cu Adelina Pestritu.
loading...

Speak va innebuni cand va vedea imaginile astea cu Adelina Pestritu. Cu cine a fost fotografiata si in ce ipostaze indecente..

Adelina Pestritu se numara printre cele mai hot vedete din Romania, motiv pentru care cucereste cu usurinta orice barbat. Asa cum s-a intamplat cu Speak si Razvan, asa s-a cuplat si cu un tanar pe nume Claudiu Toader, cunoscut drept un baiat de oras.

CITESTE SI:Imaginile pe care Oana ZAVORANU le vrea sterse ! A vrut sa II SATISFACA O FANTEZIE IUBITULUI sI s-a ARUNCAT pe MAsINA SA GOALA-PUsCA! Un amator a FOTOGRAFIAT intreaga SCENA!

Cand i se pune pata pe un barbat, indiferent daca acesta are iubita sau nu, Adelina Pestritu nu-si refuza nimic si trece la atac ca o felina … nervoasa. Dupa cazurile bine stiute in care Adelina i-a furat iubitul Ralucai de la Bambi, pe Razvan, cel cu care urma sa mearga in fata altarului, dar si cu Speak, care si-a parasit iubita de patru ani pentru ea, o alta situatie cu iz de amantlac a iesit la iveala, conform cancan.ro.
pestritu4

loading...

CITESTE SI: Trebuie sa INCERCI: Un nou tip de 0rgasm face furori printre femei. Ce este si cum revolutioneaza activitatea sexuala
Adelina Pestritu a avut o relatie ascunsa cu un baiat de oras pe nume Claudiu Toader, care, de la o vreme, isi face veacul mai mult peste hotare, unde are mai multe afaceri.

Asadar, cand prezentatoarea TV s-a cuplat cu el, tanarul avea o iubita oficiala, pe Bianca, care si-a surprins partenerul de viata cu prezentatoarea TV in ipostaze nu tocmai placute. Atunci, intre Adelina si Bianca a avut loc un scandal foarte mare.

Citeste mai multe aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *