Scrisoarea emotionanta a unui pacient catre o asistenta care l-a ingrijit in spital. Iti vor da lacrimile dupa ce vei citi!

Scrisoarea emotionanta a unui pacient catre o asistenta care l-a ingrijit in spital. Iti vor da lacrimile dupa ce vei citi!
loading...

Un pacient din Granada i-a scris o scrisoare emoționanta asistentei care a avut grija de el dupa ce a suferit un accident vascular cerebral.

Serviciul de asistenta medicala nu este de loc usor, aici trebuie sa se ingrijeasca multi pacienti. Scriitoarea Gisela Pou s-a denumit „vocea invizibila” intr-o carte cu acelasi nume si a povestit despre viata acestor oameni minunati care nu trec neobservati. Asa este si cazul unei femei din Granada, Almudena care a scris o scrisoare emotionanta pentru o asistenta, iar cuvintele acesteia te vor atinge la inima.

loading...

Isabel Sanchez a avut grija in fiecare zi de aceasta tanara dupa ce a suferit un accident vascular cerebral la varsta de 22 de ani. Aceasta a vrut sa-i multumeasca personal pentru grija pe care i-a acordat-o si i-a trimis pe reteaua de socializare Facebook urmatoare scrisoare:

Citeste si: Este pilot de avioane chiar daca nu are maini. Povestea emotionanta a acestei femei

„Draga mea Isa…

Vreau sa-ti multumesc pentru toata grija pe care mi-ai acordat-o si ma consider norocoasa ca ai avut atata grija de mine si vreau ca toata lumea sa stie ce fel de persoana esti cu adevarat. Ai trecut de la o simpla meserie de asistenta la ceva mult mai semnificativ, te implici emotional si iti tratezi toti pacietii cu foarte multa dragoste.

In urma accidentului meu vascular cerebral a trebuit sa stau in spital mai multe zile, ai fost foarte atenta cu mine si as incepe prin a-ti multumi pentru ca dimineata veneai si imi spalai parul, ma ajutai sa ma spal pe dinti, chiar ma si pieptanai. Mereu veneai cu acelasi zambet pe fata, un zambet care te incarca pozitiv, iar bunatatea ta innascuta vorbeste de la sine si pot spune ca esti un inger trimis din rai de catre Dumnezeu sa aiba grija de oamenii bolnavi.

Citeste si: Baiatul supranumit „omul testoasa”. Oamenii au ramas socati de afectiunea de care sufera

Va multumesc tuturor pentru toata grija enorma ce ne-o purtati, noua, pacietilor vostri.

Sper ca intr-o buna zi drumurile noastre se vor reintalni, si vom povesti despre orice, dar, pana ce acea zi va veni, sa sti ca nu te voi uita niciodata. De cate ori imi vad capul sau ma ating pe par, imi reamintesc de tine suflet drag.

Te pup si sa sti ca vei avea mereu un loc special in inima mea…

Almudena”

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *