Un caine loial si-a asteptat zilnic, in acelasi loc, stapanul care murise

Un caine loial si-a asteptat zilnic, in acelasi loc, stapanul care murise
loading...

Un caine loial si-a asteptat zilnic, in acelasi loc, stapanul care murise. Ce au descoperit oamenii cand s-au apropiat de el

Legatura dintre un caine loial si stapanul sau poate dura chiar si dupa moarte. O dovedeste un ciobanesc german din SUA care si-a asteptat stapanul in fata portii timp de doua saptamani de la moartea barbatului.

Vecinii au povestit ca, in fiecare zi, vad cum ciobanescul german asteapta la poarta, in fata complexului de locuinte unde locuia alaturi de stapanul sau. Hatem Abuharbid, in varsta de 54 de ani, a fost ucis in timpul unui jaf armat, pe 7 februarie, relateaza ABC News.

loading...

„Era limpede ca e un caine pierdut. Se tinea dupa fiecare masina si cand isi dadea seama ca nu e masina stapanului sau, se oprea in loc si arata atat de neajutorat”, a povestit o femeie care locuieste in zona.

Stapanul ciobanescului german a murit dupa ce a fost impuscat in picior de doi hoti care au jefuit magazinul de bricolaj in care lucra barbatul, conform stirileprotv.ro. Glontul l-a nimerit intr-o artera, iar Hatem s-a stins mai tarziu, la spital.
Locuitorii i-au lasat cainelui apa si mancare, dar cu toate acestea animalul nu a vrut sa se apropie de nimeni. Oamenii au reusit in cele din urma sa-l duca la un adapost.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *