Zodia care va domina lumea în următorii 20 de ani

Zodia care va domina lumea în următorii 20 de ani
loading...

Zodia care va domina lumea în următorii 20 de ani!!

Urmatorii 20 de ani vor depinde de energia unei singure zodii. Cu Jupiter in semnul zodiacal cel mai puternic si mai curtat al momentului, acest nativ va strange suficiente resurse cat pentru 20 de ani.

Influentele nefaste ale lui Mercur retrograd din ultima perioada si prezenta lui Saturn in mai multe case importante in ultimii ani au invatat-o pe cea mai puternica zodie de acum sa priveasca altfel viata.

Aceasta beneficiaza de stralucirea lui Jupiter pe cerul succesului pana in octombrie 2016. Prezenta lui Jupiter, chiar si pentru un an de zile (un termen scurt pentru alte zodii, dar unul colosal pentru cea despre care vorbim) va fi extrem de importanta mai ales in privinta vietii profesionale si amoroase, scrie rnl.ro.

loading...

Suferintele din ultima perioada au transformat radical acest semn zodiacal. Zodie de pamant, rationala cand nu trebuie si emotionala tot cand nu se cere, va sti in sfarsit sa faca diferentele pentru a fi fericita. Putina lume credea ca aceasta zodie va reusi sa conduca doar prin simpla putere a sugestiei.

Este acel gen de nativ care are capacitatea de a tria bine lucrurile si de a visa producand euforie in jur, mobilizand lumea, oferindu-le sansa de a se redescoperi.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *