Adelina Pestrițu L-A DEMOLAT pe Speak!! Este cel mai lung mesaj, explică tot ce s-a întâmplat:

Adelina Pestrițu L-A DEMOLAT pe Speak!! Este cel mai lung mesaj, explică tot ce s-a întâmplat:
loading...

Adelina Pestrițu L-A DEMOLAT pe Speak!! Este cel mai lung mesaj, explică tot ce s-a întâmplat: „Să-ți spun de ce nu vei fi niciodata barbatul exemplu și de ce rămâi mereu singur”!!

Adelina Pestrițu s-a despărțit de Speak, iar la doar o săptămână de când s-a întâmplat asta, bruneta a postat un mesaj pe blogul personal, care a creat controverse în rândul fanilor. Vedeta a vorbit despre neîmplinirea într-o relație.

Adelina Pestrițu s-a despărțit de Speak, iar acum și-a surprins din nou fanii. Mesajul este unul generalist, însă fanii nu s-au putut abține să nu se gândească la despărțirea dintre ea și Speak, potrivit libertatea.ro.

loading...

„Dragul meu, oricine ai fi,
Sunt aici, acum, să-ți explic cum stă treaba cu ele, femeile pe care ți le dorești pentru o zi, o luna, un an, o viata. Să-ți spun de ce nu vei fi niciodata barbatul exemplu și de ce rămâi mereu singur. Sunt aici pentru că ai făcut femei să sufere, iar noi ne activam, în spirit de solidaritate. Povestea începe cam asa:Te îndrăgoștești, promiți, dai speranțe, clădești în femei ceva ce nici tu nu poti duce. Te răsfeți cu momente care par a fi perfecte și infinite. Creezi speranțe in sufletele lor, care sunt puternice atunci cand este nevoie, dar au atât de multe nevoie de protectie. Apoi te plictisesti, bați în retragere, dar parcă totuși nu-ți vine să o vezi cu altul. Deci nu faci nimic să-i lași drumul liber. Îi dărâmi visele cu aceeasi nonsalanta, le dărâmi ca pe niște castele de nisip pe malul mării. Îi spulberi idealurile despre familie, respect, dragoste, dăruire, devotament, unicitate, vibratie emotionala. Un fel de joc cu soldăței pe calculator. O strategie. Premeditata sau nu. Cu cât omori mai mulți, cu atât îți crește cota”,
acesta este doar o parte din mesajul Adelinei Pestritu

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *