Ajuns la 48 de ani, artistul abia acum a recunoscut tot!

Ajuns la 48 de ani, artistul abia acum a recunoscut tot!
loading...

Drama lui Mugur Mihăescu! Ajuns la 48 de ani, artistul abia acum a recunoscut tot!

Mugur Mihăescu (48 de ani) vorbeşte despre revenirea grupului „Vacanţa Mare“ la Kanal D, din 29 august, de la 21.30, despre începuturile grupului şi cenzura umorului în perioada comunistă.

Mugur Mihăescu nu a dus dintotdeauna bine. „Am avut momente când nu aveam ce mânca. Majoritatea tinereţii am trăit-o în sărăcie, până pe la 28 de ani. Am început să câştig bani din turneele cu Vacanţa Mare“, a povestit actorul pentru adevarul.ro.

loading...

Ce a făcut Mugur cu primii bani? „Din primii bani câştigaţi de pe urma spectacolelor în general îmi luam de mâncare, gogoşi şi bere, şi mai stăteam o zi la mare”, a povestit liderul „Vacanta Mare”.

Altfel, Mugur Mihaescu o duce bine cu banii: „Merg foarte bine afacerile. Mă bucur că este un mediu economic care în ultimul an a început să se dezvolte şi sper ca România s-o ţină tot aşa. Economia chiar creşte, vorbesc şi cu prietenii mei care au afaceri şi în alte domenii, şi lucrurile au început să se mişte. Mi-e necaz când văd că alţii, cum începem să o ducem bine, cum încearcă să dea cu noroi”.

Citeste mai multe aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *