Au facut marele anunt. Cel mai nou cuplu din Romania

Au facut marele anunt. Cel mai nou cuplu din Romania
loading...

Au facut marele anunt. Cel mai nou cuplu din Romania

Emisiunea ”Bravo, România!”, care va începe în luna aprilie la Antena 1, în care oameni obişnuiţi vor realiza musicaluri, va fi prezentată de Diana Munteanu şi Liviu Vârciu.

Cei doi au misiunea de a aduce în faţa juriului, format din Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan Simion şi Dani Oţil, cele mai spectaculoase numere ale concurenţilor. În fiecare săptămână, ei vor lua pulsul echipelor care se întrec în emisiune, îi vor vedea la repetiţii şi vor sta de vorbă cu susţinătorii acestora, informează Antena 1.

loading...

”«Bravo, România!» este o emisiune cu şi despre români, despre cât de buni, frumoşi şi talentaţi suntem ca popor”, a spus Diana Munteanu, conform romaniatv.net.

”Îmi place că noi, românii, deşi nu suntem un popor avut, ştim să ajutăm. Asta apreciez foarte mult la toate echipele care s-au înscris în competiţie, pentru a ajuta pe cineva. Îmi place că oamenii se distrează la repetiţii şi, prin entertainment, putem să facem o bucurie şi să ajutam pe cineva care are nevoie”, a declarat Liviu Vârciu.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *