BOMBA IN SHOWBIZ!! Avem imaginile cu Strunila si sotia lui!

BOMBA IN SHOWBIZ!! Avem imaginile cu Strunila si sotia lui!
loading...

BOMBA IN SHOWBIZ!! Avem imaginile cu strunila si sotia lui! S-a intampla ceea ce multi banuiau!!

În ultima vreme, lui Octavian Strunilă nimic nu părea să-i meargă bine. După eliminarea din emisiunea ”Ferma Vedetelor”, unde spera să câştige premiul cel mare, probleme apăreau în familia lui Strunilă, ba chiar urma să divorţeze de soţia sa.

Dar, se pare că cei doi au depăşit toate obstacolele şi se iubesc mai mult ca niciodată. CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, anunţase în exclusivitate că Octavian Strunilă fusese eliminat de la ”Ferma Vedetelor”, deşi actorul spera să câştige premiul de 50.000 de euro, pentru a-şi putea cumpăra o locuinţă nouă, mai ales că acum stă în chirie, după ce banca i-a luat casa, potrivit cancan.ro.

loading...

Din păcate, norocul nu a fost de partea lui, iar Strunilă nu a avut bafta să rămână în concurs. Astfel, pentru trei săptămâni petrecute în Cipru, el a încasat doar 4.500 de euro, bani care nu l-au ajutat să-şi recupereze locuinţa pierdută, dar nici să-şi cumpere alta nouă.

Şi cum un rău nu vine niciodată singur, tot CANCAN.ro a aflat că Octavian ar fi avut probleme în căsnicie, posibilitatea unui divorţ între el şi soţia sa, Oana, împreună cu care are doi copii, pe Maria (6 ani) şi Sasha (4 ani), se anunţa ca fiind doar o chestiune de timp.

Galerie foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *