Ce a declarat artistului Kamara dupa spusele prezentatorilor de la radio Zu despre membri statului Congo

Ce a declarat artistului Kamara dupa spusele prezentatorilor de la radio Zu despre membri statului Congo
loading...

Declaratie surprinzatoare a artistului Kamara dupa spusele prezentatorilor de la radio Zu despre membri statului Congo!! „Ma simt jignit, dupa ce am auzit comentarile celor doi prezentatori de la Radio Zu

„Sunt uluit si ma simt jignit, dupa ce am auzit comentarile celor doi prezentatori de la Radio Zu. S-a mers prea departe si pot fi repercusiunil atat la nivel national cat si international.
Nu vad nicio o urma de gluma in vorbele lor.

Sunt Român, de o altă culoare decât cea care le place celor doi prezentatori de la Radio Zu, care nu fac cinste breslei lor.

loading...

Ce invata un copil in 2016, ascultand acesti doi prezentatori? Ca un om negru e o maimuta?

Oare se gandesc ca aceste comentarii deplasate se pot revarsa si asupra Nationalei noastre la proximul Campionat European? Chiar in meciul cu Franta. Pentru ca cei doi au atacat indirect si Nationala Frantei.

Lipsa de bun simt si de ratiune sunt „Calitatile” celor doi prezentatori de la Radio Zu, care par sa nu mai inteleaga pe ce lume traim.

De ieri pana acum am plans de 3 ori. De aici din Moscova, de la Campionatul Mondial „Art Football”, va spun ca toti cei de langa mine, indiferent de natie sau de culoare sunt socati de cele auzite. Morar si Buzdugan au depasit o linie sensibila si nu mai au cum sa dea inapoi. Aceasta iesire ar trebui sa insemne si iesirea lor din lumea Radioului si a Televiziunii, definitiv.
Daca acestia mai raman in Audio Vizual, ii rog frumos sa nu imi mai difuzeze nicio piesa in viata lor, pentru ca m-as simti tare prost sa stiu ca ei imi asculta sau difuzeaza muzica din obligatie, din moment ce pentru ei sunt doar o „maimuta”.

Nu au scuze pentru asa ceva. Atat UE cat si FIFA se lupta din rasputeri impotriva Rasismului si uite in ce situatie ne pun ce doi in fața lumii.

Ei nu isi dau seama ca spusele lor pot influenta negativ lumea care ii asculta si pot trezi un tavalug fara precedent asupra noastra?

Dincolo de CNA, sper ca Trustul Intact cu care am lucrat cu mare placere in nenumarate randuri, sa se sesizeze, pentru ca stiu ca asta nu e parere lor, altfel nu ma contactau pentru a lucra la toate proiectele la care am lucrat de a lungul anilor.” a scris artistul pe pagina lui de facebook

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *