Celebra artista Delia prins intr-un nou scandal: „Nu-s nici ma-ta, nu-s nici…

Celebra artista Delia prins intr-un nou scandal: „Nu-s nici ma-ta, nu-s nici…
loading...

Delia a rabufnit! Artista le-a inchis gura tuturor cu replica asta: „Nu-s nici ma-ta, nu-s nici tac-tu! Tu, mamico, tine-ti pruncul ocupat!”

Dupa lansarea clipului piesei „1234 (Unde dragoste nu e)”, artista s-a confruntat cu un nou val de critici venite din partea parintilor, din cauza versurilor, dar si imaginilor din videoclip mult prea provocatoare.

In ultima perioada, lansarile muzicale ale Deliei sunt insotite in permanenta de controversa. Dupa ce a fost criticata pentru mesajul piesei „Da, mama”, cantareata a avut parte de un val de reprosuri asemenatoare odata cu lansarea piesei „1234 (Unde dragoste nu e)”, videoclip in care artista apare imbracata sumar, dar si in pozitii extrem de provocatoare.

loading...

„Bună! Sunt Delia şi nu mă ocup cu educaţia ta! Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu, nu-ţi sunt diriginte şi în niciun caz profa de religie! Tu mămico ţine-ţi pruncul “ocupat” ! Ţine-l departe de MTV, de internet şi alte nenorociri care-l pot afecta emoţional pe minorul în cauza. MTV-ul nu va intră în casă cu forţă, mami! Scoate cablul, mami! Du-l la teatru, mami! Ai opţiuni destule, mămico!”, a fost mesajul Delie de pe sereniti.ro

„Creşte-ţi odrasla după bunul plac, dar nu da vină, scumpă mama, pe playlistul de la radio! Radioul e opţional mami! Nu vă ţine nimeni “ostatici” în faţa unui post de muzică. Ştiu că eşti o mama deşteaptă şi echilibrată! Şi tu poţi! Doar tu, mami! E datoria ta! În cazul în care eşti o mămică mai relaxată şi staţi împreună pe MTV, explică-i copilului, că ce vede pe sticlă, în clipurile lor (Kanye, Rihanna, Lady Gaga, Beyonce şi chiar Nirvana, Guns, Aerosmith, Die Antword, Prince, Prodigy, David Bowie, Marylin Manson, Metallica) nu trebuie să şi facă! Să nu lingă cruci ca-n clipurile Madonnei, mami! Pentru că da, ştim, Madonna e o nenorocită!!!
Să nu-l laşi, mami, să-şi îndese şoareci în gură, ca-n clipurile lui Die Antword, mami! Să nu-l laşi să incendieze o casă, sau să răpească oameni, doar pentru că Eminem o face într-un video! Să nu-l laşi să se uite la Deftones – You’ve seen the butcher! E cu sangeeee, mamiiiii!”
, redacteaza wowbiz.ro.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *