Cristina Bălan, câştigătoarea „Vocea României”, trece printr-o adevărată dramă.

Cristina Bălan, câştigătoarea „Vocea României”, trece printr-o adevărată dramă.
loading...

Cristina Bălan, câştigătoarea „Vocea României”, trece printr-o adevărată dramă. Copiii ei au sindromul Down.

Cristina Bălan, fosta membră a trupei Impact şi câştigătoarea „Vocea României”, trăieşte o adevărată dramă. Aceasta a hotărât să intre în competiţia vocilor după ce gemenii săi au fost diagnosticaţi cu sindromul Down.

Gemenii cântăreţei au fost diagnosticat cu sindromul Down, la scurt timp după ce au împlinit un an, potrivit romaniatv.net.

loading...

„Îmi caut cuvintele de mai bine de o lună pentru această zi. Acele cuvinte care să descrie măcar în parte ce este în sufletul nostru, ce este în sufletul unui părinte care se confruntă cu o situaţie similară. Am ajuns la concluzia că este imposibil. De oricâtă empatie ar da dovadă un om, nu poate înţelege întocmai ce este în sufletul unui părinte care are un pui (sau mai mulţi) special. În cadrul competiţiei «Vocea României», am spus în repetate rânduri că există un motiv pentru care Cristina a ales să participe.

Ei, minunile noastre, copiii noştri – Toma şi Matei -, dar şi cei aproximativ 50.000 de copii din ţară diagnosticaţi cu sindromul Down, ei sunt motivul. Pentru ei am riscat totul şi tot pentru ei, azi, de Ziua Mondială a Sindromului Down, ieşim să vorbim despre ce înseamnă sindromul Down şi, totodată, ce putem face (noi toţi) pentru aceşti copii speciali. Pentru că, nu-i aşa, dacă ne dorim cu adevărat, chiar putem să schimbăm viaţa împreună! Dacă va puteţi rupe o ora din viaţă, am să va rog să urmăriţi emisiunea de azi. Avem nevoie de energia şi gândurile voastre pozitive. Azi e despre ei. Doar despre ei”, a scris Gabriel Bălan pe pagina personală de Facebook.

Mai multe aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *