CUTREMURĂTOR! Ultimele cuvinte ale lui Ioan Gyuri Passcu!!

CUTREMURĂTOR! Ultimele cuvinte ale lui Ioan Gyuri Passcu!!
loading...

CUTREMURĂTOR! Ultimele cuvinte ale lui Ioan Gyuri Passcu!!

Ultimele cuvinte ale lui Ioan Gyuri Pascu: Să lăsăm lucrurile aşa cum vin. De câte ori mi-am făcut planuri nu mi-au ieşit

Ioan Gyuri Pascu a murit, anunţă România TV. Decesul a survenit în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Ioan Gyuri Pascu a murit acasă, în jurul orei 5,00 dimineața. Manevrele de resuscitare au durat aproximativ o oră.

Ioan Gyuri Pascu, fost membru al grupului Divertis a murit în această dimineaţă în locuinţa sa din Capitală la vârsta de 55 de ani, din primele informaţii el ar fi făcut infarct. Ioan Gyuri Pascu, născut pe 31 august 1961, la Agnita, a fost muzician şi actor, membru al grupului de umor Divertis, din anul 1987. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae, potrivit romaniatv.net.

loading...

Într-un interviu pentru o blogăriţă, publicat pe 17 septembrie, actorul a povestit despre copilărie, părinţi, moarte, viaţa din televiziune, muzică si poezii.

„Copilaria are in sine ceva minunat, chiar daca au fost si traume. Am copilarit in orasul Agnita in care m-am si nascut si unde am stat pana am terminat liceul, iar in vacantele de vara mergem in judetul Mures unde era pentru mine paradisul, undeva la munte. Mergeam la bunica mea. Imi era foarte bine. Tatal meu a cumparat televizorul in ’64, cand eu aveam 3 ani ca sa vedem Olimpiada de la Tokyo. Tatal meu a fost inginer in exploatari forestiere si mama mea a lucrat la contabilitate, tot acolo la sectorul de exploatare a lemnului, in Agnita”, a marturisit Ioan Gyuri Pascu

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *