DIVORȚEAZĂ! Dat afară de la „Ferma Vedetelor”, Octavian Strunilă a fost așteptat acasă de soție cu ACTELE DE DIVORȚ!

DIVORȚEAZĂ! Dat afară de la „Ferma Vedetelor”, Octavian Strunilă a fost așteptat acasă de soție cu ACTELE DE DIVORȚ!
loading...

DIVORȚEAZĂ! Dat afară de la „Ferma Vedetelor”, Octavian Strunilă a fost așteptat acasă de soție cu ACTELE DE DIVORȚ! Care e MOTIVUL SCANDALOS

Octavian Strunilă nu se află în cea mai bună perioadă a vieții lui, căci după ce a fost eliminat de la ”Ferma Vedetelor”, de la Pro TV, CANCAN.ro a aflat că actorul are probleme și în căsnicie.

Octavian Strunilă a fost eliminat de la ”Ferma Vedetelor”, deși actorul spera să câștige premiul de 50.000 de euro, pentru a-și putea cumpăra o locuință noua, mai ales că acum stă în chirie, după ce banca i-a luat casa. Din păcate, nu a fost să fie, iar Strunilă nu a a avut bafta să rămână în concurs, conform cancan.ro. Astfel, pentru trei săptămâni petrecute în Cipru, el a încasat doar 4.500 de euro, bani care nu-l vor ajută să-și recupereze locuința pierdută, dar nici să-și cumpere alta nouă. Tot la urechile noastre a ajuns și o informație care sigur va perturba liniștea actorului, dar și a prietenilor și fanilor. De când are probleme cu banii, Strunilă a început să aibă probleme și în căsnicie.

loading...

”Cică nu se mai înțeleg de multă vreme, iar problema ar fi banii. Așa se aude, că vor divorța, dar nu se știe. Stau pentru copii. Sunt familiști convinși și nu cred în despărțire, dar când intervine monotonia. Este greu. Divorțul în cazul lor este doar o chestiune de timp.”, au declarat surse din anturaj, pentru CANCAN.ro.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *