Drama mai putin cunoscuta din viata lui Sebastian Papaiani.

Drama mai putin cunoscuta din viata lui Sebastian Papaiani.
loading...

Drama mai putin cunoscuta din viata lui Sebastian Papaiani. Are un fiu pe care a refuzat sa il mai vada de 29 de ani. Barbatul traieste intr-o saracie de nedescris la Sibiu

Actorul Sebastian Papaiani s-a stins astazi din viata la varsta de 80 de ani. Maestrul era internat la Spitalul Universitar din Bucuresti dupa ce suferise un atac cerebral in luna mai a acestui an.

Papaiani a lasat in urma lui o mostenire imensa in cinematografie, dar putini stiu ce drama a trait el aproape toata viata. Actorul a fost casatorit cu actrita Eugenia Giurgiu, iar din aceasta casatorie a rezultat un fiu pe care cei doi l-au botezat tot Sebastian, ca pe tatal sau.

loading...

Fiul lui Sebastian Papaiani a povestit ca nu i-a placut sa locuiasca alaturi de tatal lui, iar atunci a decis sa fuga de acasa si sa se intoarca la mama sa. „Ma simt vinovat pentru faptul ca, desi fusesem incredintat tatalui, la solicitarea mea, atunci cand aveam 10 ani, eu am fugit de la el si m-am reintors la mama. Tata nu mi-a putut ierta niciodata tradarea, de aceea nu a vrut sa mai stie absolut nimic de mine. A venit pentru cateva minute in 1987, atunci cand imi satisfaceam stagiul militar la Giurgiu. Am stat foarte puţin de vorba, asa ca doi straini”, a povestit fiul actorului, scrie stirilekanald.ro.

Galerie foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *