„Este enervant pentru o femeie sa vada un barbat pasiv”

„Este enervant pentru o femeie sa vada un barbat pasiv”
loading...

Andreea Marin a tras la caruta cat pentru doi! „Zana”, enervata la culme! „Este enervant pentru o femeie sa vada un barbat pasiv”

Vestea ca Andreea Marin si Tuncay Ozturk au decis sa divorteze i-a luat prin surprindere pe multi din fanii cuplului.

La o privire mai atenta asupra imaginilor surprinse cu cei doi, de-a lungul acestui an, de catre paparazii WOWbiz.ro, se poate observa tensiunea si raceala care incepuse inca de acum cateva luni bune sa se instaleze intre cei doi.

loading...

Andreea Marin si Tuncay Ozturk au fost surprinsi anul acesta intr-o serie de ipostaze care mai de care mai tensionate, atunci cand se asteptau mai putin, potrivit kanald.ro.

„Exista multe cupluri de culturi diferite. Omul acesta a acceptat de la inceput ca se casatorete cu o vedeta. Este posibil sa fi fost vorba de sansele supravietuirii unui cuplu, compatibilitatea acestui cuplu cu cei din jur, cum interpreteaza lumea ce se intampla cu ei. E o oarecare divergenta intre ei. Unul dintre soti nu reuseste sa fie in rezonanta cu celalalt.

Asta nu neaparat pentru ca unul din ei ar gresi, nu este neaparat o greseala, ci mai degraba de o compatibilitate pe termen lung. Una e cand te indragostesti, alta e cand faci eforturile din primii 2-3 ani ca sa fie bine si alta e cand faci eforturi ca sa fie bine in timp. Nu se vede compasiunea. Este scena tipica in care unul dintre soti se inchide in el. Vezi frecvent intre soti ca unul dintre ei vorbeste si celalalt tace.

Barbatul are un discurs rational si solutii, iar spune ceva emotional, iar apoi ea se simte neinteleasa. Barbatii sunt tehnici, sunt rationali, pragmatici. Nu poti sa ii ceri unui barbat sa fie impecabil si sa zambeasca”, a spus Cristian Andrei.

„Eu cred ca Andreea are o perioada in care rabda, sa construiasca si sa repare. In momentul in care ea decide sa anunte „Divortez” este chiar ultimul lucru pe care il poate face. Ceea ce admir foarte mult la ea este faptul ca este o femeie care isi asuma greselile in draoste, cu demnitate si care are curaj sa spuna: „Asta e, pana aici a fost”, a adaugat Liliana Levinta.

Galerie foto/video aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *