EXCLUSIV!! După 3 luni de la divorț, DIANA nu mai tace!

EXCLUSIV!! După 3 luni de la divorț, DIANA nu mai tace!
loading...

EXCLUSIV!! După 3 luni de la divorț, DIANA nu mai tace! Incredibil ce spune fosta soție despre Răzvan Simion!!

Se fac aproape doi ani de când Răzvan Simion s-a hotărât să nu mai fie bărbatul unei singure femei şi, ca o consecinţă a acţiunilor sale, şi-a pierdut familia. Copiii au resimţit din plin plecarea lui, pentru soţie a urmat un calvar, iar el a trebuit să suporte oprobriul public, mimând faptul că este pe deplin împăcat cu felul în care s-a transformat viaţa lui, potrivit libertatea.ro.

loading...

De atunci, fiecare suflet implicat în această poveste s-a reconstruit, iar viaţa continuă. Diana, fosta doamnă Simion, a acceptat să ne vorbească despre urmele pe care divorţul le-a lăsat – sau poate nu – asupra fiinţei ei.

“Viaţa e frumoasă aşa cum e ea, cu tot ce înseamnă… pierderi, renunţări, întâlniri…”, susţine Diana, femeia care după un an de amânări a divorţat de bărbatul ei, o cumpănă care, se vede treaba, a întărit-o şi a învăţat- o să vadă doar partea plină a paharului, chiar dacă pentru asta au curs multe lacrimi şi a fost multă suferinţă. Acum, totul pare să fi rămas o amintire, iar ea a deschis ochii asupra vieţii pe care n-o mai vede frântă, ci aşteaptă să o surprindă. Şi dacă soţul ei şi-a refăcut viaţa şi şi-a asumat public acest lucru, ea ce are de gând? “Eu nu consider că trebuie să refac ceva… Viaţa mea e completă, aşa cum e ea acum. Ca să refaci ceva, trebuie să pleci de la premisa că s-a stricat ceva, or eu nu consider că s-a stricat ceva. Eu consider că ăsta e drumul meu şi e minunat aşa cum e. Mă bucur de fiecare zi şi de fiecare om frumos pe care-l întâlnesc în drumul meu”.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *