Fetele lui Vadim Tudor o duc din ce în ce mai greu!

Fetele lui Vadim Tudor o duc din ce în ce mai greu!
loading...

Fetele lui Vadim Tudor o duc din ce în ce mai greu! “Trăim din pensia de urmaş, mama rezistă greu”

Au trecut şase luni de când Vadim Tudor s-a stins din viaţă, iar fetele acestuia, Lidia şi Eugenia, o duc tot mai greu. Se luptă în continuare cu datoriile şi încearcă să se adapteze la noua viaţă.

Fetele sunt total schimbate la şase luni de la moartea tatălui lor. Au slabit, iar cearcănele nu pot fi acoperite nici măcar cu un machiaj profesional.

loading...

„De când tata nu mai e, totul este mai greu. Acum trăim din pensiile de urmaş, a mamei şi a surorii mele. Eu nu primesc deoarece am 25 de ani. Încercăm să ţinem revista România Mare, să nu mai facem datorii. Mama rezistă greu. Abia acum realizăm ce s-a întâmplat şi ne adaptăm la noua viaţă.

„Am fost crescute ca două prinţese, el rezolva toate problemele şi nu ne lăsa să muncim. Acum, că el a murit, toată lumea a muşcat din noi din stânga, din dreapta, nu am ştiut cum să reacţionăm. Nu ne aşteptam să fie lumea aşa agresivă, tata ne-a protejat de asta. Nu ştiu ce i-aş spune lui tata dacă l-aş vedea, sunt prea multe sentimente”, a mărturisit Eugenia la Kanal D.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *