Gabriela Cristea:

Gabriela Cristea:
loading...

Gabriela Cristea: „Mi-am implinit visul!” Uite de ce este atat de incantata vedeta!!!

Pe Gabriela Cristea o veti putea urmari in primul episod al noului sezon “Vacanta Mare – Te vreau langa Leana!”, jucandu-si propriul rol

Maine seara, de la ora 23:00, la Kanal D va debuta un nou sezon “Vacanta Mare – Te vreau langa Leana!”, ocazie pentru Gabriela Cristea de a-si dovedi veleitatile de actrita. Vedeta Kanal D a marturisti ca nu este usoara viata de actor, insa a facut fata cu brio experientei, gratie echipei Vacanta Mare, potrivit kanald.ro.

loading...

“La inceput, am fost putin sceptica pentru ca lucram cu alta echipa de filmare, nu stiam cum voi reactiona. Eram stinghera, dar actorii m-au facut sa ma simt foarte bine. Ei sunt foarte simpatici si foarte seriosi, in acelasi timp; in tot acest tumult al filmarilor, la un moment dat, cineva face o poanta de lesini de ras. Eu nu sunt actrita, dar Mugur mi-a dat foarte multa incredere in mine, m-a incurajat si chiar mi-a spus sa ies si un pic din scenariu. Cand am terminat filmaril, as fi putut filma inca 20 de episoade pentru ca simteam ca devenisem experta”, a povestit Gabriela Cristea.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *