Timpul nu iarta pe nimeni! Cum arata ASTAZI in realitate Florin Piersic!

Timpul nu iarta pe nimeni! Cum arata ASTAZI in realitate Florin Piersic!
loading...

Timpul nu iarta pe nimeni! Cum arata ASTAZI in realitate Florin Piersic! Marele actor a imbatranit enorm si e tranformat de cei 80 de ani ai sai! Imaginile dureroase!!

La 80 de ani, Florin Piersic are grija sa se prezinte in fata publicului cu tenul aproape perfect! Mereu fardat si aranjat la patru ace, marele actor nu da niciodata gres la teatru sau pe micul ecran, potrivit wowbiz.ro. In schimb, daca il intalnesti pe strada pe uriasul actor, intr-o zi obisnuita, aproape ca nu-l recunosti!

loading...

Toata viata, Florin Piersic si-a mentinut o imagine perfecta. Don Juan al cinematografiei romanesti, marele actor a aratat impecabil si, chiar daca acum are o varsta onorabila, la ultimele sale aparitii s-a tinut bine si a surprins cu fizicul si tonusul sau de barbat in putere.

Dincolo de lumina reflectoarelor, situatia se schimba! Piersic renunta la machiaj, avand curajul sa-si arate varsta, asa cum l-au surprins recent paparazzii WOWbiz.ro.

Aflat in masina, alaturi de impresara sa, actorul care continua sa incante sufletele romanilor parea obosit si fara vlaga.

Galerie foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *