În timp ce Andreea Marin a anunţat că DIVORŢEAZĂ, Mihaela Rădulescu e în culmea fericirii

În timp ce Andreea Marin a anunţat că DIVORŢEAZĂ, Mihaela Rădulescu e în culmea fericirii
loading...

În timp ce Andreea Marin a anunţat că DIVORŢEAZĂ, Mihaela Rădulescu e în culmea fericirii. Care este ultima postare pe Facebook a rivalei Zânei Surprizelor!!

Că Andreea Marin și Mihaela Rădulescu nu sunt cele mai bune prietene, asta știe multă lume. Dar se pare că, după ce Zâna a decis să încheie relația cu turcul Tuncay Ozturk, la iveală a ieșit și mesajul Mihaelei Rădulescu.

Mihaela Rădulescu Schwartzenberg a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care își anunța fericirea sa cu „bărbatul vieții sale”, Felix Baumgartner.
Pe data de 21 octombrie, poza a fost postată cu ocazia unei zile speciale între cei doi, și anume împlinirea a doi ani de când sunt împreună.

loading...

Coincidență sau nu, la nici o săptămână de la această postare marea rivală a Mihaelei Rădulescu, Andreea Marin, a postat tot pe facebook mesajul de adio a relației dintre ea și turcul Tuncay Ozturk, potrivit evz.ro.

Din punct de vedere sentimental, Andreea Marin nu stă deloc bine, în timp ce Mihaela Rădulescu o duce excelent. Rămâne de văzut cum va decurge în continuare relațiile acestora cu persoanele apropiate.
Iată mesajul Mihaelei Rădulescu de pe pagina sa de Facebook

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *