În ultima vreme a dispărut din viața publică. Tocmai ce s-a făcut un ANUNȚ ȘOC.

În ultima vreme a dispărut din viața publică. Tocmai ce s-a făcut un ANUNȚ ȘOC.
loading...

În ultima vreme a dispărut din viața publică. Tocmai ce s-a făcut un ANUNȚ ȘOC. Vestea despre EMINEM care face înconjurul lumii!!

Controversatul cântăreț rap Eminem a lansat o melodie, intitulată „Discurs de campanie”, în care îl critică pe candidatul republican ce vrea să devină al 45-lea președinte al Statelor Unite.

Deși în ultima vreme a dispărut din atenția publicului, Eminem și-a anunțat fanii pe Twitter, miercuri seara, cu câteva ore înainte de cea de- a treia dezbatere prezidențiale că lucrează la un nou album.

loading...

„Nu vă îngrijorați. Lucrez la un nou album”, a scris artistul, prezentându-le apoi noua piesă, „Discurs de campanie”. Melodia are opt minute și îl atacă în termeni duri pe candidatul republican, potrivit libertatea.ro.

„Considerați-mă un om periculos, dar trebuie să vă fie frică de așa un candidat. Spuneți că Trump nu sărută funduri ca o păpușă? Fiindcă el face campanie din propriile finanțe? Asta e ce ați vrut? Un imprevizil care stă cu degetul pe buton (n.r.-butonul nuclear)? Care nu va răspunde în fața nimănui? Ce idee grozavă!”, spune Eminem în noua sa piesă, în care mai mult vorbește.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *