INCREDIBIL!! A MURIT! Intreaga familie este in LACRIM!!!

INCREDIBIL!! A MURIT! Intreaga familie este in LACRIM!!!
loading...

INCREDIBIL!! A MURIT! Intreaga familie este in LACRIM!!!

Tatăl lui Irinel Columbeanu a murit joi dimineață, 15 septembrie, la azilul de bătrâni de la Ghermănești (Snagov), unde fusese internat de fiul său anul acesta. Ion Columbeanu avea 92 de ani.

Ion Columbeanu a murit la azilul de bătrâni din Snagov în dimineața zilei de 15 septembrie. Patronul azilului, Ion Cassian, a confirmat vestea pentru reporterii Click! ”Am aflat în această dimineață că a murit. Eu sunt în vacanță în Grecia, potrivit click.ro. Știu doar că a făcut infarct”, a declarat Ion Cassian pentru Click! Ion Columbeanu a fost șeful protocolului în toate guvernele, de la Gheorghe Gheorghiu-Dej până la Adrian Năstase. Mai exact, din 1961 până în 2002.

loading...

Copleșit de durere, Irinel Columbeanu a evitat să dea prea multe detalii. ”Într-adevăr, tata a murit. Trecem prin clipe grele și aș vrea să ne respectați durerea”, a spus Irinel Columbeanu pentru Click!

Tatăl lui Irinel Columbeanu fusese internat în luna mai de către fiul său. „După mult timp în care am încercat să-i explic că e mai bine să stea într-un loc unde are ajutor specializat, am reușit să-l conving pe tata să meargă la azilul din Snagov.

Galerie foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *