INCREDIBIL!! Andreea Mantea, declaratii socante despre problemele pe care le are

INCREDIBIL!! Andreea Mantea, declaratii socante despre problemele pe care le are
loading...

INCREDIBIL!! Andreea Mantea, declaratii socante despre problemele pe care le are cu silicoanele! „La sanul stang pot sa ma joc cu siliconul, il intorc cum vreau eu, asa mult s-a lasat” Vedeta vorbeste in premiera despre operatia pe care o va face in curand!!

Aflata in vacanta, Andreea Mantea are planuri mari, treaba multa si isi pregateste o revenire in forta, din toamna, la Kanal D. Bruneta a acordat un interviu fabulos pentru WOWbiz.ro, in care vorbeste despre silicoane, barbati si cununii legat, potrivit http://wowbiz.ro

loading...

WOWbiz.ro: Ai declarat la tv, chiar in emisiunea WOWbiz pe care o prezinti la Kanal D, ca vrei sa iti schimbi silicoanele. Ce ti-a venit? Mie mi se pare ca arati foarte bine!
Andreea Mantea: Arat, pentru ca stiu sa ma imbrac! Dar nu ma simt la fel de bine cum arat!

WOWbiz.ro: Ce vrei sa spui?

Andreea Mantea: Sunt doua aspecte: 1. Sanii mi s-au lasat foarte tare dupa nastere. Au o forma inestetica si – dar sa nu razi de mine! – la sanul stang pot sa ma joc cu siliconul, il intorc cum vreau eu, asa mult s-a lasat. 2. Al doilea aspect tine de durere. In ultima vreme am dureri teribile si medicul meu, Youssef Chawi in care am incredere maxima, mi-a spus ca interventia ar rezolva problemele.

WOWbiz.ro: Ai de gand sa iti faci un bust mai mare decat cel pe care il ai acum? Sau la ce te-ai gandit?

Andreea Mantea: Nu! Si am sa te sochez si mai tare! Sa stii ca m-am gandit mult daca sa imi mai pun sau nu silicoane. Daca sa imi las sanii mei naturali sau nu. Pana la urma, am decis sa imi pun silicoane din nou. O marime mica, naturala, 250ml de san.

Mai multe aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *