Incredibil! Ce nu s-a vazut la televizor la Simona Gherghe in direct!

Incredibil! Ce nu s-a vazut la televizor la Simona Gherghe in direct!
loading...

Incredibil! Ce nu s-a vazut la televizor la Simona Gherghe in direct! A iesit din spital, dar este in continuare in stare grava!!

Cosmarul Simonei Gherghe nu s-a terminat! A aparut la televizor purtand… drene pe sub haine! Dupa operatia de peritonita, starea generala a prezentatoarei este departe de a fi una buna!

Simona Gherghe a trecut prin clipe cumplite, in urma cu aproape doua saptamani! Operata de peritonita, vedeta are inca drene pe burta si dureri in zona in care i s-a facut interventia chirurgicala.

loading...

Ieri, Simona Gherghe s-a intors la pupitrul emisiunii pe care o modereaza, insa, in ciuda declaratiilor optimiste, starea ei de sanatate inca este precara, potrivit wowbiz.ro. Peritonita pe care a avut-o i-a dat mari dureri in zona stomacului, dar si batai de cap, iar acum si recuperarea este una dificila.

Cateva ore mai tarziu insa, Simonei ii era din ce in ce mai rau, de aceea a si ales sa mearga la Spitalul de Urgenta. Blondina a fost bagata imediat la analize, iar dupa ecografie, doctorii au programat-o pentru o interventie chirurgicala laparoscopica.

“Eu am intrat in operatie cu trei posibile diagnostice: ori un ulcer perforat, ori o sarcina extrauterina, ori, cel mai probabil, o apendicita. Si s-a dovedit a fi peritonita cu septicemie!”, a recunoscut Gherghe, saptamana trecuta.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *