INCREDIBIL!! Decizia NEASTEPTATA pe care a luat-o Victor cu doar o luna inainte ca Bianca sa nasca!

INCREDIBIL!! Decizia NEASTEPTATA pe care a luat-o Victor cu doar o luna inainte ca Bianca sa nasca!
loading...

INCREDIBIL!! Decizia NEASTEPTATA pe care a luat-o Victor cu doar o luna inainte ca Bianca sa nasca! Alti tatici au facut-o, Slav nu..

Peste o luna, Bianca Dragusanu va aduce pe lume o fetita! Daca diva si-a facut toate bagajele si este pregatita inca de pe acum de nastere, ei bine, surpriza vine din partea lui Victor Slav, iubitul ei, care nu o va asista in momentul in care va deveni mama.

Bianca este insarcinata in luna a opta si se pregateste sa devina mama! Conform ultimelor informatii, ea va naste prin cezariana, la o clinica de lux din zona Piata Victoriei, si are rezervat deja salonul, potrivit wowbiz.ro.

loading...

“Slav nu va fi prezent in sala de operatii, asa cum, probabil, se astepta toata lumea. Nu a fost decizia lui de a sta pe holuri, ci a divei, careia nu i se pare potrivit ca el sa o vada in acele momente. Nu este deloc in regula pentru ea. Au discutat si au luat aceasta hotarare, tocmai pentru ca Dragusanca sa nu aiba un stres in plus in ziua in care va naste”, au conchis apropiatii vedetei pentru WOWbiz.ro

Galerie foto a href=”http://www.wowbiz.ro/surpriza-uriasa-decizia-pe-care-a-luat-o-victor-cu-doar-o-luna-inainte-de-nasterea-biancai-nu-va-fi-prezent-in-sala-de-operatii_191860.html” target=”_blank”>aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *