INCREDIBIL! Legatura nestiuta dintre Smiley si Gigi Becali!

INCREDIBIL! Legatura nestiuta dintre Smiley si Gigi Becali!
loading...

INCREDIBIL! Legatura nestiuta dintre Smiley si Gigi Becali! Nimeni nu stia asta despre ei doi!

Zilele trecute, Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley, a fost din nou in pelerinaj la Muntele Athos. Artistul nu e la prima sa vizita in Grecia.

“Pot spune ca sunt doar un om / Ca povestea mea-i ca toate celelalte, / M-am nascut, traiesc si-o sa mor / Si voi fi judecat dupa fapte”, sunt versurile din piesa “Acasa”, cantata de Smiley.
Pare greu de crezut pentru unii ca Smiley prefera sa plece in pelerinaj la Muntele Athos, ca sa se linisteasca, sa se odiheasca si sa se regaseasca, sau sa petreaca Pastele la manastirile din Bucovina, asa cum s-a intamplat in 2013, decat intr-o vacanta de cateva mii de euro pe o insula exotica departe de Romania, potrivit wowbiz.ro.

loading...

„Barbatii adevarati merg la Sf. Munte. Cine crede ca toate vedetele noastre prefera ipocrit doar bisericile mici, de lemn, se insala. In drumul spre Schitul romanesc Prodromu, extenuat dupa ore de mers prin soare si cu un tanar in grup care facuse insolatie pentru ca nu a catadicsit sa-si puna sapca, ne-a trimis Dumnezeu un microbuz cu pelerini care veneau direct din portul Dafne. Evident, mai aveau fix doua locuri libere.”

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *