INCREDIBIL!! „Mă ia acasă, mă rupe-n bătaie!” Cristi Boureanu, reținut în trafic după ce și-a bătut fiica!

INCREDIBIL!! „Mă ia acasă, mă rupe-n bătaie!” Cristi Boureanu, reținut în trafic după ce și-a bătut fiica!
loading...

INCREDIBIL!! „Mă ia acasă, mă rupe-n bătaie!” Cristi Boureanu, reținut în trafic după ce și-a bătut fiica! Imagini șocante filmate azi, ora 16.00 în mijlocul Bucureștilor!!

Imagini şocante filmate azi, ora 16.00 în mijlocul Bucureştilor. Cristi Boureanu, reţinut în trafic după ce şi-a bătut fiica! Fata de 15 ani urla ca din gură de şarpe ca să fie salvată: ”Mă ia acasă, mă rupe-n bătaie!” Patru maşini de Poliţie şi o dubă de Jandarmi au intervenit ca s-o scape pe adolescentă.

loading...

Un scandal de proporţii a avut loc în această după amiază în nordul Capitalei, în care a fost implicat fostul politician Cristian Boureanu. Acesta este cunoscut pentru altercaţiile avute cu barmanii şi ospătarii, dar de data aceasta a devenit violent chiar cu propria lui fiică, potrivit cancan.ro. Tânăra, aflată în maşina tatălui ei, a început să strige ca din gură de şarpe, astfel că a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a Poliţiei, care l-au luat pe Boureanu la întrebări!

În urmă cu puţin timp, tânăra iubită a lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a povestit ce s-a întâmplat de l-a determinat pe acesta să o bată pe Ioana, dar şi care a fost motivul care a stat în spatele scandalului. Laura Dincă a mărturisit că fiica lui Boureanu le-ar fi făcut oarecare probleme, ceea ce a dus la confiscarea telefonului adolescentei.

Galerie foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *