Incredibil!! Momente CUMPLITE pentru Israela, după ce a…

Incredibil!! Momente CUMPLITE pentru Israela, după ce a…
loading...

Momente CUMPLITE pentru Israela, după ce a fost părăsită de Liviu!!!

Israela are grave probleme de sănătate! Femeia de afaceri a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care-şi anunţă prietenii virtuali că de două săptămâni se luptă cu o răceală groaznică şi că i se pare că acest coşmar nu se mai termină.

Israela Vodovoz a rămas singură, iar starea ei de sănătate îi dă mari bătăi de cap. După ce Liviu Arteni (45 de ani) a plecat de două săptămâni în Olanda, femeia de afaceri se luptă să facă faţă unei răceli care a cam doborât-o. Deşi se certa tot timpul co soţul ei mai tânăr, în aceste momente Israelei i-ar fi prins bine puţin ajutor din partea lui, potrivit romaniatv.net.

loading...

„Din păcate, de 2 săptămâni duc o răceală care nu se mai termină”, le-a spus Israela prietenilor ei virtuali.

Israela şi Liviu Areni trăiesc separat de câteva săptămâni. Femeia de afaceri a rămas în România, în timp ce soţul ei a ajuns în Olanda.”Dragii mei, doar ce am ajuns de câteva zile în Olanda şi ce am început vreau să duc la bun sfârşit şi ştiu cu siguranţă că veţi fi în număr mare alături de mine chiar dacă v-am dezamăgit din mai multe motive… şi unul ar fi …Omul din beţie se trezeşte…. din prostie e mai greu, sau deloc…..

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *