INCREDIBIL!! Prima declaratie facuta de medici.

INCREDIBIL!! Prima declaratie facuta de medici.
loading...

INCREDIBIL!! Prima declaratie facuta de medici. De ce a murit Marin Moraru!!

Actorul Marin Moraru, in varsta de 79 de ani, a murit, duminica seara, la spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august.

Sicriul cu trupul neinsufletit al actorului Marin Moraru va fi depus luni seara la Biserica Coltea din Capitala. Marti, la ora 11,00, sicriul urmeaza sa fie depus la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti. Inmormantarea va avea loc miercuri, in jurul orelor pranzului, la Cimitirul Belu, pe Aleea Artistilor..

loading...

Cortina teatrului se lasa tot mai apasator in ultima perioada peste scena romaneasca. Inca un mare actor ne-a parasit si a lasat in urma zeci de roluri si reprezentatii remarcabile. Dupa o grea suferinta, Marin Moraru a murit duminica la varsta de 79 de ani, la spitalul Elias din Capitala, potrivit stirileprotv.ro. Ii spunem ca va trai mereu in sufletele noastre.

Daniela Safta, Director Medical la Spitalul Elias: „A fost internat in Spitalul Elias pe data de 10 august si a decedat la ora 17:30, in urma unei boli grele si necrutatoare.”

Ultimul prieten care l-a vazut in viata pe marele actor a fost colegul sau cu care a jucat in mai multe seriale de televiziune, Vladimir Gaitan.

Vladimir Gaitan: „Am fost la el dimineata, sa-mi iau ramas bun pentru ca pe noi ne-a legat o prietenie extraordinara si am vazut ca era deja rau, nu mai putea sa vorbeasca. M-a strans de mana si intr-o ora el a plecat la ingeri.”

Vestea mortii marelui actor Marin Moraru a zdruncinat scena teatrului romanesc.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *