INCREDIBIL!! Scandalul a izbucnit! Gheorghe Turda o face praf pe mama Alinei Puscas:

INCREDIBIL!!  Scandalul a izbucnit! Gheorghe Turda o face praf pe mama Alinei Puscas:
loading...

INCREDIBIL!! Scandalul a izbucnit! Gheorghe Turda o face praf pe mama Alinei Puscas: “Mai bine o intrebati cati amanti a avut” Declaratii pline de venin!!

Lucia Lazar ar putea iesi cu imaginea sifonata din povestea de dragoste pe care a trait-o alaturi de marele artist, Gheorghe Turda. Cei 5 ani petrecuti impreuna, in care au impartit si bune si rele, au culminat cu plecarea Luciei Lazar, val-vartej, din casa artistului, acesta fiind practic parasit, potrivit wowbiz.ro.

loading...

Ulterior, mama Alinei Puscas a inceput sa isi spuna nemultumirile pe pagina sa de socializare, unde a avut mai multe postari in care a facut referire la evenimentul neplacut petrecut in viata sa. Ea a lansat un atac la adresa lui Gheorghe Turda, lasand sa se inteleaga ca ar fi presata de acesta, desi ea a inghetat comunicarea cu el.

Conatactat telefonic de WOWbiz.ro, Gheorghe Turda a rabufnit la auzul acuzelor voalate care i se aduc. „Mai bine o intrebati pe mama vedetei cati amanti a avut inainte sa ma intalneasca pe mine. Cu cati barbati a fost dupa divortul ei de tatal vedetei si pana sa ma cucereasca pe mine. Asta sa o intrebati! Sa nu ma provoace! Nu vreau sa intru in polemici cu aceasta doamna. Nu ii citesc postarile, nu ma intereseaza ce spune si nu vreau sa ii dau apa la moara. Eu muncesc, n-am vreme de pierdut”, a spus Gheorghe Turda.

Galerie foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *